Ανέστη Χριστός και ζωή πολιτεύεται

Γιατί όταν μετανοείς, όλα συγχωρούνται από Αυτόν που σε αγαπά καθώς είσαι το παιδί Του κι έχεις ανάγκη από έναν πατέρα αγάπης.

 

Ανέστη Χριστός και ζωή πολιτεύεται

Γιατί ξέρεις ότι όσους σταυρούς κι αν κουβαλήσεις, Αυτός θα γίνει ο Σίμωνας Κυρηναίος σου, που θα σε βοηθάει στις δυσκολίες σου, στα άγχη σου, στα λάθη σου, στη μοναξιά σου.

Ανέστη Χριστός και ζωή πολιτεύεται

Γιατί ούτε ο πόνος κι ο θάνατος μπορούν να νικήσουν τη Ζωή και σένα που πιστεύεις και τη ζεις κοινωνώντας, αγαπώντας, συγχωρώντας.

Ανέστη Χριστός και ζωή πολιτεύεται

Και σου φωνάζει να αναστηθείς μαζί Του, τώρα που είσαι νέος, που χτυπά η καρδιά σου, που ελπίζεις, που παλεύεις για τη ζωή σου, να μην αφήσεις το ρεύμα της εποχής να σε κάνει ένα μαζί του, αλλά να παλέψεις να είσαι ο εαυτό σου, να αλλάξεις, να επαναστατήσεις ενάντια στο ψέμα, τον χωρισμό, την εκμετάλλευση, την κακομοιριά και την παράδοση του εαυτού σου σε ό,τι σου σερβίρουν για ωραίο.

Ανέστη Χριστός και ζωή πολιτεύεται

Γιατί ο Χριστός και η Εκκλησία είναι για όλους, για τους δυνατούς και τους αδύνατους, τους καλούς και τους αμαρτωλούς, τους γνήσιους και τους αδιάφορους, αρκεί να πούνε το μεγάλο Ναι, στην Ανάσταση, τη Χαρά, την Αγάπη, τον Χριστό!

Ανέστη Χριστός και ζωή πολιτεύεται 

Μ’αυτή τη φράση που σε μεθάει, σου δίνει ζωή, σε σώζει, σου δίνει δύναμη να αγαπάς πέρα από τις δυνάμεις σου!

Ανέστη Χριστός!

Κι εγώ κι εσύ μαζί Του!

Aληθώς Ανέστη!