Το εάν είναι αυθεντικό το υλικό ή όχι κανείς δεν ξέρει. Δείτε το υλικό που ακολουθεί και πείτε μας την άποψη σας.
Το περιστατικό «τηλεμεταφορας» σημειώθηκε στην Κίνα το περασμένο έτος και κατεγράφη απο τις κάμερες κλειστού κυκλώματος ασφαλείας και ελέγχου της κυκλοφορίας των δρόμων.


Τι βλέπουμε σε αυτό; Έναν ποδηλάτη που ενώ λογικά
-έτσι όπως πετάχτηκε- θα έπρεπε να βρεθεί κάτω απο τις ρόδες του φορτηγού, κλάσματα του δευτερολεπτου πριν τη σύγκρουση εξαφανίζεται απο το συγκεκριμένο σημείο και εμφανίζεται πέντε μέτρα πιο πίσω στη διάβαση πεζών, σωος και αβλαβής.
Το περιστατικό επαναλαμβανεται στο βίντεο αρκετές φορές και βλέπουμε σε αυτό έναν πεζό που εμφανίζεται από το πουθενά και σώζει τον ποδηλάτη μεταφέροντας τον στην άκρη του δρόμου.
Όλα αυτά σε κλάσματα του δευτερολεπτου και ενώ στο σκηνικό εμφανίζονται… περίεργες λάμψεις.
Επιστήμονες που εξέτασαν τη γνησιότητα του βίντεο διαρρηγνυουν τα ιματια τους ότι το βίντεο ειναι πέρα για πέρα αυθεντικό, τονίζοντας ότι σε τέτοιου είδους βίντεο που προέρχονται απο δίσκους ελέγχου κυκλοφορίας δεν μπορεί να γίνει ψηφιακή επεξεργασία.
Ορισμένοι, βέβαια με το που το είδαν άρχισαν να κάνουν λόγο για περιστατικό «τηλεμεταφορας», ενω κάποιοι αλλοι μιλούν για το σωστό από την ελληνική παράδοση «φύλακα άγγελο» που έκανε τελευταία στιγμή την εμφάνιση του και έσωσε τον ποδηλάτη.
Ότι κι αν έγινε στην πραγματικότητα, ο ποδηλάτης είχε σίγουρα άγιο, είτε ήταν ο πεζός από το πουθενά, ή η μηχανή τηλεμεταφορας που τον έσωσε.

Τα σχόλια δικά σας…

ΠΗΓΗ